به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی بوانات:
از سطح 3500 هکتار از تاکستان های شهرستان بوانات سالیانه نزدیک به 5000 تن کشمش آفتابی و تیزآبی تولید شده که به مصرف داخلی استان و استان ها همجوار می رسد.
مدیر جهادکشاورزی بوانات گفت: در حال حاضر به دلیل اهمیت تولید محصولات ارگانیک و افزایش متقاضیان این محصولات، بیشتر کشاورزان به تولید این محصول روی آورده اند به طوری که تولید کشمش سایه خشک نسبت به سالهای گذشته روبه افزایش است.
در ادامه مسئول باغبانی مدیریت جهادکشاورزی در خصوص چگونگی تولید و مزایای آن گفت: این نوع کشمش در سایه بدون هیچ حرارتی و در یک مکان عاری از رطوبت و بدون استفاده از هر گونه ماده شیمیایی خشک می شود. این نوع کشمش تولیدی بدلیل داشتن رنگ، طعم و ارگانیک بودن محصول قیمت بالاتری نسبت به سایر کشمش ها بوده که در نهایت سود بیشتری عاید باغدار می شود .
هاشمی اضافه نمود: جهت تهیه این محصول نیازبه ادوات و دستگاهای خاصی نمی باشد پس به راحتی قابل تولید می باشد کشمش که در سایه خشک می شود خواص خود را از دست نمی دهد و طعم این محصول که در سایه خشک می شود به میوه تازه شبیه است.
رنگ و مرغوبیت این کشمش نیز سبب برتری این کشمش نسبت به سایر کشمشها می شود امسال در شهرستان بوانات افزون به 50 تن از این محصول تولید و به سایر شهرستانها و استان های همجوار صادر گردیده است.
نظر خود را اضافه کنید.