به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان بوانات، جهانبخش هاشمی مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: برداشت انگور از شهرستان هر سال از نیمه دوم مرداد ماه از نقاط گرم‌تر شهرستان آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

وی افزود، بیشتر رقم غالب شهرستان ، انگور خلیلی به خود اختصاص داده که ۳۰% انگور شهرستان به صورت تازه خوری و مابقی آن به صورت کشمش فرآوری می گردد.

هاشمی افزود، آبغوره، غورغوره، ترشی انگور، شیره انگور، دوشاب و... از انگور در شهرستان استحصال می گردد و همچنین انواع کشمش شامل: آفتابی، تیزاب، سایه خشک، پلویی نیز در شهرستان تولید میگردد.

در پایان کارشناس مسئول باغبانی گفت، نبود کارخانجات و کارگاه های فرآوری و بسته بندی پس از برداشت انگور مشکل باغداران این منطقه میباشد که علی رغم میلشان مجبور به فروش حاصل دسترنج یکساله خود با قیمت اندک میشوند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد