453110 75581272

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی بوانات: انگور یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که کشاورزان در اکثر نقاط ایران با کاشت و نگهداری از آن آشنایی کامل دارند واین درخت به واسطه رشد سریع سالیانه بایستی همه ساله مورد هرس قرار گیرد و منظور اصلی هرس به وجود آوردن تعادل بین ریشه و سایر قسمت های هوایی می باشد تا از نتیجه آن بتوان میوه کافی و با کمیت بالا و همچنین رشدی مناسب که میوه سال آینده را تامین نماید به دست آورد.

images

كارشناس واحد حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی  بوانات گفت: هرس سبز را پس از بیدار شدن جوانه ها انجام می دهیم و این کار در تمام فصل رشد می تواند ادامه یابد هرس سبز روی جوانه, شاخه, برگ  و خوشه انجام می شود که از دلایل مهم هرس سبز انگور به دليل وجودآفت زنجره روي برگهاي جوان درختان مومی باشد که جهت تهويه بهتر ، رشد بهترمحصول ورسيدن نور به اندامها وبرگهاي زيرين اين گونه درختان می باشد و از همه مهمترجهت جلوگيري از فراهم شدن شرايط بيماري سفيدك سطحي كه ناشي ازوجود رطوبت بخصوص دراندامهاي زيرين درخت انگورمی باشدانجام می شود.

یوسفی اظهار داشت : به باغداران توصیه می شود با توجه به توليد محصول سالم حتی الامکان ازسموم شيميايي استفاده نکنند و بهتراست سرشاخه هاي جوان اين نوع درختان راهرس (يابه اصطلاح محلي سرریز)كرده و از جمع نمودن سرشاخه ها و ساقه هاي هرس شده درداخل و يا اطراف باغ به دليل وجود محل مناسب زمستان گذراني آفات كرم خوشه خوار، تريبس وزنجركهاو...جدا خودداري نمایند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد